Αρχική

Καλώς ήλθατε,

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας του συνεδρίου μας,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί 19-22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Συνέδριο έχει ως σκοπό τη διάχυση της πιο πρόσφατης και έγκυρης επιστημονικής γνώσης αλλά και της ουσιαστικής εφαρμογής των αποτελεσμάτων της εντομολογικής έρευνας.

Για την πραγματοποίηση αυτών των σκοπών, στο συνέδριο θα παρουσιαστούν διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών, διακεκριμένων στον τομέα τους.

Θα μας απασχολήσουν επίκαιρα ζητήματα όπως η ολοκληρωμένη και βιολογική αντιμετώπιση εντομολογικών εχθρών, οι εξελίξεις στην χημική αντιμετώπιση, νεοεμφανισθέντες εχθροί και εχθροί που βρίσκονται προ των πυλών, θέματα δημόσιας υγείας που σχετίζονται με έντομα.

Θα διοργανωθούν δύο στρογγυλές τράπεζες με θέματα:

«Στρατηγικές ολοκληρωμένης αντιμετώπισης εχθρών των καλλιεργειών στη σύγχρονη γεωργική πρακτική» και

«Επανεμφάνιση κουνουπο-μεταδιδόμενων ασθενειών στην Ελλάδα: κίνδυνοι και αντιμετώπιση».

Επίσης, θα αναπτυχθούν δράσεις επικαιροποίησης γνώσεων και ενημέρωσης για τα έντομα και για το λόγο αυτό οργανώνονται Πρακτικές Εργαστηριακές επιδείξεις.

Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου θα γίνει Έκθεση – Διαγωνισμός Φωτογραφίας και  Έκθεση Σχεδίου και Σκίτσου με εντομολογικά θέματα.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο είτε παρουσιάζοντας την εργασία σας είτε παρακολουθώντας τις εργασίες του και λαμβάνοντας μέρος στις συζητήσεις και στις δράσεις του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σε αυτή την ιστοσελίδα και θα ανανεώνονται σταδιακά.

Αναμένοντας να σας καλωσορίσουμε στις εργασίες του συνεδρίου,

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,

Ο Πρόεδρος Διονύσιος Περδίκης (Γ.Π.Α.)

Πλατινένιος Χορηγός

Χρυσοί Χορηγοί

Αργυροί Χορηγοί

Απλοί Χορηγοί

Χορηγοί Επικοινωνίας