2η Ανακοίνωση - 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

 

Οργανωτική Επιτροπή 17ου Πανελλήνιου

Εντομολογικού  Συνεδρίου

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 210 529 4568

 

Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος

Ταχυδρομική Θυρίδα 51214

145 10 Κηφισιά, Αττική

17º  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Αθήνα, 19-22 Σεπτεμβρίου 2017


 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η δήλωση συμμετοχής-εγγραφής καθώς και η υποβολή περιλήψεων μπορούν  να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι συνιστάται κάθε ερευνητική ομάδα και ανά θεματική περιοχή έρευνάς της να κάνει εάν είναι δυνατόν μία συνθετική προφορική παρουσίαση ομοειδών ερευνητικών της αποτελεσμάτων παραπέμποντας σε συνδεόμενα εικονογραφημένα κείμενα (posters). Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μέχρι μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει εργασίες ως εικονογραφημένα κείμενα (posters). Υπενθυμίζουμε ότι τα εικονογραφημένα κείμενα είναι ισοδύναμα με τις ομιλίες.

 

Εγγραφή Δήλωση συμμετοχής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

 

Υποβολή Περίληψης

Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περίληψης της εργασίας σας (προφορικής ή εικονογραφημένης) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του 17ου ΠΕΣ.

 

Πρακτικά Συνεδρίου

Εργασίες που θα έχουν παρουσιαστεί στο 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα μπορούν να υποβληθούν προς κρίση και να δημοσιευθούν σε ειδικό τεύχος του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος «Entomologia Hellenica».

 

Διαγωνισμός εικονογραφημένων εργασιών φοιτητών

Καλούμε τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες) να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό εικονογραφημένων εργασιών δηλώνοντάς το στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας υποβολής περίληψης (μόνο για τις εικονογραφημένες εργασίες).

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του 17ου ΠΕΣ

http://www.entsoc.gr/17pes/en/home/

 

 

Με τιμή,

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

 

 Ο Πρόεδρος   Η Γενική Γραμματέας
     

Δρ  Διονύσιος Περδίκης

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Δρ Ελένη Πάνου

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

 

Read 2758 times

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.