Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Θέση του Εκδότη του Περιοδικού Entomologia Hellenica

EEE Full Logo II

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ (Editor-in-ChiefΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ENTOMOLOGIA HELLENICA

 

Η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.) προσκαλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του εκδότη (Editor-in-Chief) του περιοδικού Entomologia Hellenica.

 

Προσόντα:

Ο υποψήφιος για τη θέση θα πρέπει να είναι διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας στο αντικείμενο της Εντομολογίας. Θα πρέπει επίσης να έχει σημαντική εμπειρία στη συγγραφή και κρίση επιστημονικών εργασιών. Προηγούμενη συμμετοχή σε επιτροπές έκδοσης (editorial boards) έγκυρων επιστημονικών περιοδικών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων της συγκεκριμένης θέσης, ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι σε θέση να διαθέσει αρκετό χρόνο και ενέργεια για την άρτια λειτουργία του περιοδικού, καθώς και για την ορθή υλοποίηση της διαδικασίας κρίσης και δημοσίευσης των υποβαλλόμενων εργασιών.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα το οποίο θα συνοδεύεται και από αναλυτική Επιστολή (cover letter). Στην επιστολή του ο/η υποψήφιος/α καλείται να αναλύσει όλα τα προσόντα του που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη θέση καθώς και τη φιλοσοφία του/της σχετικά με τη λειτουργία του περιοδικού. Αναλυτικότερα ο υποψήφιος θα πρέπει να περιγράψει τον τρόπο λειτουργίας και ανάπτυξης του περιοδικού καθώς και τις ενέργειες που θα προβεί προκειμένου να εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία του περιοδικού. Στην πρότασή του θα πρέπει να λάβει υπόψη του και να αναφερθεί αναλυτικά σε όλα τα σημεία που αναφέρονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος και στο κανονισμό λειτουργίας όπως έχουν καθοριστεί από το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.

 

Καθήκοντα:

Τα καθήκοντα περιλαμβάνονται στον Κανονισμό Λειτουργίας του περιοδικού.

 

Πληροφορίες για το περιοδικό:

http://www.entsoc.gr/journaleee/  & https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/entsoc 

 

Λοιπά στοιχεία:

  • Η θητεία είναι 3ετής (2018-2020) με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.
  • Δεν προβλέπεται αμοιβή. Ωστόσο η Ε.Ε.Ε. θα καλύψει το κόστος συμμετοχής του/της εκδότη/τριας σε Παγκόσμιο ή Πανευρωπαϊκό Εντομολογικό Συνέδριο για μία φορά κατά τη διάρκεια της θητείας του/της για ενημέρωση στις εξελίξεις στη σύγχρονη εντομολογική έρευνα.

 

Αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους (σε ηλεκτρονική μορφή) μέχρι 29 Δεκεμβρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Αξιολόγηση των προτάσεων:

Το ΔΣ της ΕΕΕ θα αξιολογήσει όλες τις αιτήσεις και θα καλέσει τους υποψηφίους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους πριν λάβει την τελική απόφασή του.

 

Πληροφορίες για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του εκδότη (Editor-in-Chief):

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 265 times

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.