Μετάβαση του περιοδικού Entomologia Hellenica στην πλατφόρμα «open journal publishing system» του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης

Ημερομηνία: 13-12-2017

Αριθ. Πρωτ.: 118

 

Θέμα: Μετάβαση του περιοδικού Entomologia Hellenica στην πλατφόρμα «open journal publishing system» του ePublishing platform του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης

 

Σας ενημερώνουμε ότι η επιτροπή έκδοσης του περιοδικού Entomologia Hellenica ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετάβασης του περιοδικού στην πλατφόρμα: «open journal publishing system» του ePublishing platform του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/entsoc).  Η νέα πλατφόρμα προσφέρει πλήρη ηλεκτρονική υποβολή και διαχείριση του κάθε άρθρου, doi για κάθε άρθρο, ευρετηριασμό σε πολλές βάσεις δεδομένων, αυτόματη ανάκτηση των στοιχείων αναγνωσιμότητας του κάθε άρθρου από διεθνείς «βάσεις μέτρησης» κ.ά. Η νέα πλατφόρμα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για την μελλοντική απόκτηση συντελεστή βαρύτητας.

Η λειτουργία του περιοδικού θα είναι χωρίς κόστος για την Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος μέχρι τουλάχιστον το 2020 οπότε θα πρέπει να ανανεωθεί η σύμβαση.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον νέο ιστότοπο του περιοδικού και να εγγραφείτε ως κριτής και αναγνώστης. Σας προσκαλούμε επίσης να ανακοινώσετε την νέα ιστοσελίδα στα δίκτυα συνεργατών σας.

Η μετάβαση στην νέα πλατφόρμα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα και νέο ξεκίνημα για το περιοδικό. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η υποστήριξή του με άρθρα. Παρακαλούμε πολύ όπως υποστηρίξετε το περιοδικό με την αποστολή άρθρου σας. 

Αναμένοντας την ανταπόκρισή σας,

 

 

Με τιμή

 

 

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κοντοδήμας

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Διονύσιος Περδίκης

 

Read 96 times

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.