Χρήσιμες ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή στο αρχείο μελών;

Το «Αρχείο Μελών» αποτελεί το ατομικό προφίλ κάθε μέλους της Ε.Ε.Ε. μέσω του οποίου ευελπιστούμε να διευκολυνθεί η αναζήτηση συνεργασιών και συμπράξεων για την εκτέλεση έργων, η πληροφόρηση πάσα ενδιαφερόμενου για τις δραστηριότητες και ερευνητικές δυνατότητες των μελών της Ε.Ε.Ε., η αναζήτηση εμπειρογνωμόνων σε θέματα Εντομολογίας, Ακαρολογίας ή και Φυτοπροστασίας για την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών ή την αξιολόγηση ερευνητικών προτάσεων και άλλων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένη τη παρακάτω φόρμα.

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή ως νέο μέλος στην ΕΕΕ;

Τακτικά μέλη γίνονται πτυχιούχοι ημεδαπών ή αλλοδαπών πανεπιστημίων ή ισότιμων ανωτάτων σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, που έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην εντομολογία, ακαρεολογία, φυτοπροστασία ή σε συγγενή βιολογικό κλάδο πάνω σε θέματα εντομολογίας, ή έχουν εργασθεί για δύο (2) τουλάχιστο συνεχή χρόνια πλήρους απασχόλησης σε εντομολογική έρευνα, ή εντομολογική υπεύθυνη εφαρμοσμένη εργασία σε αναγνωρισμένα ιδρύματα ή υπηρεσίες.

Κατ’ εξαίρεση και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου μπορούν να γίνουν τακτικά μέλη πτυχιούχοι γεωπονικών ή άλλων επιστημών, ή και μη πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών, οι οποίοι μετά αξιόλογο σχετική εντομολογική εργασία που τεκμηριώνεται με σχετικά δημοσιεύματα, ή σχετικές εργασίες, μπορούν να θεωρηθούν εντομολόγοι, ή ακαρεολόγοι.

Επίσης τακτικά μέλη της εταιρείας μπορούν να γίνουν και πτυχιούχοι των ανωτέρω Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ή των ισοτίμων σχολών των ανωτέρω Επιστημονικών κλάδων, μετά τη συμπλήρωση ενός τουλάχιστον έτους μεταπτυχιακών σπουδών στην εντομολογία, ή ακαρεολογία, που θα πιστοποιείται με επίσημο πιστοποιητικό. Τα άνω τακτικά μέλη καλούνται "μέλη σπουδαστές". Διαβάστε περισσότερα..

Πώς μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου ώς μέλος της ΕΕΕ;

Η εξόφληση της οφειλής μπορεί να γίνει:

α) με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:

IBAN: GR47 0172 0430 0050 4307 5081 340

Τράπεζα Πειραιώς (αρ. λογ/σμού: 5043-075081-340)

Δικαιούχος: Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος

β) με κάρτα (Χρεωστική / Πιστωτική) δια μέσου του παρακάτω συνδέσμου

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.