Εγγραφή Νέου Μέλους

Τακτικά μέλη γίνονται πτυχιούχοι ημεδαπών ή αλλοδαπών πανεπιστημίων ή ισότιμων ανωτάτων σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, που έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην εντομολογία, ακαρεολογία, φυτοπροστασία ή σε συγγενή βιολογικό κλάδο πάνω σε  θέματα εντομολογίας, ή έχουν εργασθεί για δύο (2) τουλάχιστο συνεχή χρόνια πλήρους απασχόλησης σε εντομολογική έρευνα, ή εντομολογική υπεύθυνη εφαρμοσμένη εργασία  σε αναγνωρισμένα ιδρύματα ή υπηρεσίες.

Κατ’ εξαίρεση και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου μπορούν να γίνουν τακτικά μέλη πτυχιούχοι γεωπονικών ή άλλων επιστημών, ή και μη πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών, οι οποίοι μετά αξιόλογο σχετική εντομολογική εργασία που τεκμηριώνεται με σχετικά δημοσιεύματα, ή σχετικές εργασίες, μπορούν να θεωρηθούν εντομολόγοι, ή ακαρεολόγοι.

 

 

Επίσης τακτικά μέλη της εταιρείας μπορούν να γίνουν και πτυχιούχοι των ανωτέρω Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ή των ισοτίμων σχολών των ανωτέρω Επιστημονικών κλάδων, μετά τη συμπλήρωση ενός τουλάχιστον έτους μεταπτυχιακών σπουδών στην εντομολογία, ή ακαρεολογία, που θα πιστοποιείται με επίσημο πιστοποιητικό. Τα άνω τακτικά μέλη καλούνται "μέλη σπουδαστές".

 

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που μπορείτε να βρείτε συνημμένα και χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής προκειμένου να την υποβάλετε ηλεκτρονικά συνοδευόμενη από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να γίνει δεκτή η Αίτησή σας θα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένος με την συνδρομή σας στην ΕΕΕ.

 

Πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού:

Τράπεζα Πειραιώς

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5043-075081-340

IBAN: GR47 0172 0430 0050 4307 5081 340

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

Attachments:
Download this file (aitisi-eggrafis-pdf.pdf)Αίτηση Εγγραφής[ ]193 kB

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.