Εκλογές Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος

EEE Full Logo II

 

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, θα διεξαχθούν στις 19.10.2017 ημέρα Πέμπτη από 09:00 έως 16:00.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://electionbuddy.com. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω συστήματος ασφάλειας και κρυπτογράφησης των δεδομένων (256-bit encryption).

Προς όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα αποσταλούν στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email επικοινωνίας που έχουν δηλώσει στην Ε.Ε.Ε.), κατά την έναρξη της ψηφοφορίας, αυτοματοποιημένα μηνύματα απο την ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή τους είναι μοναδική και ισχύει για μία μόνο ψηφοφορία.

Κάθε μέλος δικαιούται να ψηφίσει μέχρι επτά (7) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι τρεις (3) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

 

Υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.

Ανδρεάδης Στέφανος

Ηλιόπουλος Παναγιώτης

Κοντοδήμας Δημήτριος

Παππά Μαρία

Σκούρας Παναγιώτης

Σταθάς Γεώργιος

Σταυρίδης Δημήτριος

 

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ε.Ε.

Γιατρόπουλος Αθανάσιος

Κολιόπουλος Γεώργιος

Παρτσινέβελος Γεώργιος

 

 

Η Εφορευτική Επιτροπή

Χρήστος Γεωργιάδης Βάσω Ευαγγέλου Δήμητρα Μαρκογιαννάκη

Read 269 times

Πληρωμή Συνδρομής

Η πληρωμή συνδρομής αφορά τα μέλη της ΕΕΕ

Επικοινωνία

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Ταχυδρομική Θυρίδα 51214
145 10 Κηφισιά, Αθήνα
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.