2η Ανακοίνωση - 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

Logo 16th PES

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα πραγματοποιηθούν οι επιστημονικές ανακοινώσεις, ενώ την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε διάφορες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, αγροτικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η υποβολή περιλήψεων καθώς και η εγγραφή μπορούν να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του 16ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου (www.entsoc.gr/16pes.heraklio).

Συνιστάται κάθε ερευνητική ομάδα να κάνει μία συνολική παρουσίαση των ομοειδών ερευνητικών αποτελεσμάτων της με παράλληλη συμμετοχή και με εικονογραφημένα κείμενα (posters). Επιπλέον, κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μόνο μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον εργασίες ως εικονογραφημένα κείμενα (posters).

Υποβολή Περίληψης – Λήξη προθεσμίας 30/06/2015

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περίληψης της εργασίας σας (προφορικής ή εικονογραφημένης) μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Εγγραφή

Πρακτικά Συνεδρίου

Εργασίες που θα έχουν παρουσιαστεί στο 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα μπορούν να υποβληθούν προς κρίση και να δημοσιευθούν σε Ειδικό Τεύχος του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού Entomologia Hellenica.

Ξενοδοχεία-Κρατήσεις

Για πληροφορίες και κρατήσεις δωματίων μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Διαγωνισμός εικονογραφημένων εργασιών μεταπτυχιακών φοιτητών (μεταπτυχιακό, διδακτορικό)

Καλούμε τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό εικονογραφημένων εργασιών δηλώνοντάς το στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας υποβολής περίληψης (μόνο για τις εικονογραφημένες εργασίες)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του 16ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου

Read 1256 times

Εντομολογικη Εταιρεια Ελλαδος
Σόλωνος 102, Αθήνα 10680
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.